Beautysalon
Heerhugowaard

PMU Ombré Powder Brows:

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semi-permanente wenkbrauwen. 

Met deze techniek wordt er op een subtiele wijze gepigmenteerd. Er wordt een poederachtig effect op de huid getatoeëerd. (Permanente make-up) PMU Ombré Powder brows is geschikt voor alle huidtypen.

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur, tijdens de intake wil ik graag weten wat uw wensen zijn en daar samen de vorm en kleur op afstemmen. Indien u akkoord gaat na het aftekenen van de wenkbrauwen kunnen we starten. 

Na de behandeling zal de kleur nog 30-40% vervagen. De behandeling is inclusief 1 touch-up en zal binnen 6-8 weken plaatsvinden. De touch-up is noodzakelijk om het gewenste resultaat te creëren. Ombré Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits u zich houdt aan de nazorginstructies.

Beauty by Mulero raad aan om na 1 jaar een touch-up in te plannen zodat we de kleur opfrissen en u langer kunt genieten van de Ombré Powder brows.

Beauty by Mulero zit in een GGD-goedgekeurde salon genaamd Claudette Nails & Beauty en is te vinden op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Let op! Voor de PMU Ombre Powder Brows geld een aanbetaling van €50,- deze ontvangt u na het maken van de afspraak via een betaalverzoek en dient direct afgerekend te worden en wordt verrekend met het totaal bedrag in de salon. Geen aanbetaling = Geen afspraak!


Voorafgaand aan de behandeling:

- 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicatie innemen.

- 2 weken voor de behandeling de huid niet blootstellen aan (overmatig) zonlicht, zonnebank en peelings.

- Verf en epileer de wenkbrauwen tot hoogstens 1 week voorafgaand aan de behandeling. 

- De behandeling mag NIET plaatsvinden Indien u zwanger bent tot en met 2 maanden na de zwangerschap. 

- De behandeling mag NIET plaatsvinden Indien u een chronische huidziekte zoals eczeem of psoriasis heeft rondom uw wenkbrauwen. 

- De behandeling mag NIET plaatsvinden Indien u een Botox behandeling heeft ondergaan binnen 2 maanden van de behandeling.


LET OP: Heeft u eerdere PMU (Permanente make-up ) laten zetten en wilt u deze coveren of opfrissen? Dan ontvangen wij graag eerst duidelijke foto’s van de oude PMU om te beoordelen of we u kunnen behandelen. Deze mogen gemaild worden naar info@beautybymulero.nl