Beautysalon
Heerhugowaard

One by One Wimperextensions:

In onze salon kunt u terecht bij een gediplomeerd wimperstylist die u altijd met mooie wimpers de deur uit laat gaan. Dit kan door middel van de One-by-One-techniek waarbij je op elke wimper haar 1 wimperextension bevestigt met lijm. Deze lijm veroorzaakt geen schade aan uw natuurlijke wimper en de gewichtloze wimperextensions voelen zacht aan.  De One-by-One wimperextensions zijn ideaal wanneer u korte wimpers heeft, maar wel gezegend bent met volume.

*De kosten van de One-by-One  behandeling zijn €50,- en duurt gemiddeld 60 a 90 minuten.


Russian Volume Wimperextensions:

Bij de Russian Volume techniek plaatsen we op elke wimper haar 2 tot 6 flinterdunne wimperextensions. De volume wimpers kunnen ook geplaatst worden op de babyharen, dit zorgt voor meer volume dan bij de One-by-One-techniek. Deze methode is zeer geschikt voor die gene met weinig wimpers, of voor de gene die van extreem houden. De Russian Volume wimperextensions zijn nog lichter dan One by One.

*De kosten van de Russian Volume behandeling zijn €70,- en duurt gemiddeld 90 a 120 minuten.

Verwijderen van de Wimperextensions:

Wimperextensions kunnen alleen verwijderd worden door een speciale remover die de lijm losweekt. Op geen enkele andere manier mogen de wimperextensions worden verwijdert. Het verwijderen van de wimperextensions mag alleen door een ervaren wimperstylist gedaan worden.

*De kosten van het verwijderen zijn €10,- en  de behandeling duurt gemiddeld 15 a 30 minuten. (de wimperextensions die door mij geplaatst zijn worden gratis verwijderd).


Informatie:

Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions duurt gemiddeld zo’n 90 tot 120 minuten. Daarna blijven de extensions tot ongeveer 5 weken zitten. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de cyclus van uw wimpers, u verliest gemiddeld 2-5 eigen wimpers per dag, ook belangrijk is hoe u uw wimpers verzorgt en uw manier van slapen. Wij raden aan tussen de 2 en 3 weken een opvulbehandeling in te plannen, voor een blijvend vol resultaat.

Wilt u ook gekrulde en volle wimpers? Maak een afspraak door te bellen naar 0682791884

*Let op!! het is belangrijk om zonder oog make-up naar de afspraak te komen, het liefst 24 uur van te voren geen olie producten op uw ogen gebruiken. (door olie blijven uw wimpers vet en hecht het minder).


Nazorg:

- De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water, niet stomen, geen zonnebank en geen sauna bezoek.

- Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

- Indien nodig kun je de wimpers met een wimper borstel in model brengen.

- Gebruik alleen make-up producten rond de ogen op water basis, absoluut geen olieproducten! Let op! in foundation kan ook olie zitten. Door olieproducten kan de hechting niet gegarandeerd worden. Houdt hierbij ook rekening met bijvoorbeeld een speciale oogcrème.

- Gebruik geen wimper-kruller/tang of warmtekrullers !

- Vermijd het wrijven of trekken aan de wimperharen dit kan de natuurlijke wimper beschadigen.

- Laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadiging aan uw natuurlijke wimper te voorkomen.

- Voor een optimaal resultaat raad ik je een refill/ opvul behandeling aan na circa 2 tot 3 weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van je eigen wimper.