Beautysalon
Heerhugowaard

- TIJDELIJK GESLOTEN -

Wegens het corona virus hebben wij tijdelijk onze deuren moeten sluiten. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen als de salon weer open mag! Liefs Demi.


Beauty by Mulero

Beautysalon gezocht in Heerhugowaard? Gespecialiseerd in Wimperextensions, Browtreatment, PMU Ombré Powder brows (Permanente make-up) en Lashlift

 

Welkom bij dé Beautysalon in Heerhugowaard.

Aangenaam, ik stel mezelf graag voor zodat je een beeld hebt van wie de persoon achter Beauty by Mulero is. Mijn naam is Demi Arenas Mulero.

In 2015 ben ik begonnen als wimperstylist bij mijn moeder in  haar beautysalon, die al ruim 16 jaar haar eigen salon heeft genaamd Claudette Beauty, niet gek dat ik zo jong in de beautywereld terecht ben gekomen en mijn passie voor uiterlijke verzorging heb ontwikkeld. 

Ik ben een gediplomeerd Lash en Brow stylist en sinds 1 januari 2018 heb ik de stap gezet en mijn eigen salon geopend genaamd Beauty by Mulero, waar de klant, kwaliteit en hygiëne op nummer 1 staat! Begonnen als wimperstylist, en heb me nu ook gespecialiseerd in wenkbrauwen. Oh wat vind ik wenkbrauwen leuk! 

Het allerleukste vind ik om u te adviseren en samen de perfecte wenkbrauwen en wimpers te creëren. En mijn klanten gelukkig en vol zelfvertrouwen weg te zien gaan.

Mijn werk is mijn passie! Ik ben erg sociaal, ruimdenkend en perfectionistisch. Ik ben pas blij als mijn klanten blij zijn.

Om up to date te blijven van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig cursussen om mijn klanten altijd het beste te kunnen bieden.


Ik kijk er naar uit om u te ontvangen bij mijn in de salon,               

Liefs Demi