Beautysalon
Heerhugowaard

Browtreatment: 

In de salon kijken we samen naar uw wenkbrauwvorm en uw wensen om vervolgens te komen met een combinatie van technieken: een korte intake, meten, shapen (harsen,epileren,knippen) en kleuren met behulp van henna. tot het gewenste resultaat is behaald. We vragen u om met uw dagelijkse make-up naar de afspraak te komen, zodat wij kunnen zien hoe u zelf uw wenkbrauwen tekent. Zo kunnen wij ons, indien gewenst, aan uw eigen wenkbrauwvorm houden. Stop met epileren!! Minimaal 3 weken voor de afspraak, zo kunnen wij er het beste resultaat uit halen.

*De kosten van de Browtreatment behandeling zijn €27.50,- en duurt gemiddeld 45 a 60 minuten.


Shapen: 

De wenkbrauwen ontharen wij en brengen wij in model door middel van Waxen of Epileren. Het is mogelijk een methode te kiezen, maar voornamelijk wordt er tijdens de behandeling gewerkt met een combinatie van beiden. Er wordt een milde wax gebruikt die alle (dons)haartjes verwijdert, dit kan voor sommigen rood uitslaan dit staat in verband met de gevoeligheid van de huid. Geen paniek, dit trekt vanzelf weer weg. Tot slot het trimmen van de wenkbrauwen, dit voor het extra strakke resultaat.


Kleuren: 

Tijdens de intake bespreken wij de kleur van uw wenkbrauwen, wat bij u past en wat uw wens is. Wij gebruiken Henna van Supercilium. Door het verven worden de blonde donshaartjes mee gekleurd, dat betekend vollere wenkbrauwen. Met Henna verf je naast de haartjes ook de huid mee, de verf kan 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten en tot 6 weken op de haren. Henna is een goed alternatief voor Refectocil, er komt namelijk geen ammoniak en oxidant aan te pas.Henna wordt gemengd met water.


Nazorg:

Tip: om zo lang mogelijk het resultaat te behouden, 24 uur na de behandeling geen make-up smeren op de wenkbrauwen en het geharste gebied. 24 uur na de behandeling niet onder de zonnebank. Gebruik geen scrub of olieproducten op de wenkbrauwen, dit om de kleur zo lang mogelijk te behouden.