Beautysalon
Heerhugowaard

- TIJDELIJK GESLOTEN -

Wegens het corona virus hebben wij tijdelijk onze deuren moeten sluiten. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen als de salon weer open mag! Liefs Demi.


ONLINE AFSPRAAK MAKEN.

Stap 1 : Kies de behandeling die u wilt boeken, meerdere behandelingen tegelijk inboeken is mogelijk.

Stap 2 : Kies een dag. 

Stap 3 : Kies een tijd.

Stap 4 : Vul uw persoonlijke gegevens in.

U krijgt een e-mail met alle informatie ter bevestiging van uw afspraak. Let op de e-mail kan in uw ongewenste postvak terecht komen. Geen e-mail gehad? Neem dan even contact op via info@beautybymulero.nl  

Let op! Voor de PMU Ombre Powder Brows geld een aanbetaling van €50,- deze ontvangt u na het maken van de afspraak via een betaalverzoek en dient direct afgerekend te worden en wordt verrekend met het totaal bedrag in de salon. Geen aanbetaling = Geen afspraak!

Als u een afspraak maakt voor PMU Ombre Powder Brows is het verstandig om direct uw Touch-up na 6-8 weken in te boeken. Geen plek beschikbaar? Neem dan contact met ons op.

Momenteel nemen wij geen nieuwe klanten aan voor wimperextensions! 

 

 

  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, gebeurd dit niet zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Dit staat duidelijk vermeld in onze algemene voorwaarden.